Figueres es prepara per un cap de setmana ple de jazz

0
770

La vint-i-setena edició del Festival de Jazz inclou sis actuacions repartides en tres espais emblemàtics de Figueres


El quartet New Orleans Gospel donarà el tret de sortida el proper divendres a partir de les 20.30 h a La Cate la vint-i-setena edició del Festival de Jazz de Figueres. Una celebració organitzada per les Joventuts musicals de Figueres, on s’han programat dues actuacions diàries des del 16 al 18 de juliol. La segona actuació del divendres serà la dels Casares Borthers Quintet a partir de les 23 h a la plaça Josep Pla.

El mateix espai acollirà la primera actuació del dissabte 18, on la cantant Kelly Green mostrarà les seves habilitats com a pianista i compositora. A les 20.30 h a l’Auditori dels Caputxins començarà l’espectacle amb Ignasi Terraza, un dels músics de jazz del nostre país que compta amb un gran reconeixement internacional. Les actuacions de dissabte finalitzaran amb les fusions de música jamaicana i jazz de Drop Collective, amb una actuació a partir de les 23 h a la Cate que promet ser una autèntica festa.

El festival clourà diumenge a partir de les 18.30 h a l’Auditori Caputxins amb un concert d’homenatge a Amadeu Casas, referent del blues català. La seva filla Erxart Casas, els seus músics i alguns dels seus amics presentaran un repertori original que passa per poemes musicats d’en Carles Fages de Climent, per discos com el Matèria Orgànica, l’Estrictament personal o Set entre d’altres.

Tot i que tres de les actuacions programades son gratuïtes, és indispensable reservar la localitat a través de la pàgina web de www.jmfigueres.cat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li