Figueres Ă©s la ciutat amb la menor puja del preu dels pisos

0
1836

Segons dades publicades la setmana passada en l’Índex immobiliari Fotocasa, la capital de l’Alt Empordà registra un increment de només un 0,1%


 

Figueres és la ciutat catalana que ha experimentat la puja més baixa del preu dels pisos durant el primer trimestre de l’any. Segons dades publicades la setmana passada en l’Índex immobiliari Fotocasa, la capital de l’Alt Empordà registra un increment de només un 0,1%, un valor molt allunyat, per exemple, de Cardedeu, que amb una puja del 16,8% és la que més s’enfila de Catalunya. El nombre de transaccions d’habitatges a les comarques gironines ha registrat les millors xifres de l’última dècada, segons dades del col·legi d’APIS de Girona. Amb 1.867 vendes de pisos entre el gener i el febrer, i un increment del 7% respecte del 2017, se situa com la millor dada des del 2008.

Pel que fa al mes de febrer, el nombre de transaccions de pisos registrades es va situar en 866 immobles, cosa que va representar el 6% més que el febrer de l’any passat. A la demarcació, es tracta del millor mes de febrer des del 2016, ara fa dos anys, quan el nombre de transaccions va ser de 955 operacions.

D’altra banda, les operacions immobiliàries de pisos vells van representar el febrer el 84,99% del total, mentre que també destaca l’augment de vendes d’habitatge nou: un 25%, 130 unitats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li