Figueres crea dues noves rutes enogastronòmiques

0
652

Costen 25 euros i començaran el 3 d’abril en el marc del Vívid: l’Itinerari Torre Galatea, d’una banda, i l’Itinerari DO Empordà, de l’altra


Figueres ha creat dues rutes enogastronòmiques per posar en valor la gastronomia de la ciutat i els vins de l’Empordà. Costen 25 euros i començaran el 3 d’abril en el marc del Vívid. L’Itinerari Torre Galatea, que comença al Motel Hotel Empordà (amb el tast d’un vi clàssic acompanyat d’una tapa), s’atura a davant de la Torre Galatea (pel tast d’un vi més trencador mentre s’expliquen anècdotes dalinianes) i acaba a la taula del restaurant Integral. I l’Itinerari DO Empordà, que comença a la nova seu del Consell Regulador amb un vi festiu, passa pel celler de Ca la Teta de l’Hotel Duran (amb un vi més clàssic) i acaba al restaurant Bocam, amb el tast d’algunes de les seves creacions maridades amb un tercer vi. La idea és poder oferir les rutes al llarg de tot l’any.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li