Figueres convoca la 13a edició del Premi 8 de març Rosa Maria Ymbert

0
1937

Els reconeixements tenen com a objectiu sensibilitzar els joves sobre les desigualtats de gènere


 

L’Ajuntament de Figueres ha convocat la 13a edició del Premi 8 de Març Maria Rosa Ymbert amb l’objectiu de sensibilitzar els estudiants de segon cicle d’ESO de l’Alt Empordà sobre les desigualtats de gènere. El termini de presentació de treballs finalitzarà el 22 de febrer.

BASES I CATEGORIES. Els estudiants que vulguin participar en el concurs han de presentar un treball que tracti sobre les desigualtats de gènere, en una de les dues categories establertes: la categoria plàstica o la categoria literària. Pel que fa a la categoria plàstica, els estudiants podran presentar un dibuix, una pintura, un collage o una foto, i es valorarà la creativitat i l’originalitat, la idea i l’autoria, la tècnica i l’execució,així com l’adequació a la temàtica. Pel que fa a la categoria literària, els estudiants hauran de presentar un relat breu de 180 paraules màxim en català o castellà, i es valorarà la creativitat i l’originalitat, l’autoria i la idea, la correcció gramatical i ortogràfica, i l’adequació a la temàtica.

TERMINIS I PREMIS. L’Ajuntament atorgarà fins a tres premis per a cada categoria. El primer premi consisteix en un iPhone 7; el segon, un iPad, i el tercer, un iPod Touch. El jurat podrà considerar desert algun o alguns dels premis i podrà atorgar accèssits si considera que algun treball és digne de ser destacat. El termini de presentació començarà el 19 de febrer (8.30 h) i finalitzarà el 22 de febrer (14 h). El lloc de presentació de les propostes és l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Figueres (av. Salvador Dalí, 107, planta baixa).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li