Figueres contractarà 35 aturats amb el programa ‘Treball i formació’

0
1312

La iniciativa, cofinançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i el Fons Social Europeu, atorga una subvenció de 257.617,29 euros


 

L’Ajuntament de Figueres ha rebut una subvenció a través del programa “Treball i Formació”, que permetrà contractar 35 persones en situació d’atur i a una persona en tasques de coordinació. L’import total d’aquest ajut, cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministeri de Treball i el Fons Social Europeu, és de 257.617,29 euros.

Per aspirar a formar part del programa, els candidats han de pertànyer a un dels dos col·lectius següents: PANP, és a dir, persones en situació d’atur de llarga durada no perceptores per desocupació o subsidi ni de l’ajut del Programa de Requalificació Professional (PREPARA), preferentment majors de 45 anys; PRMI, o sigui, persones en situació d’atur o beneficiàries de la renda mínima d’inserció; dones en situació d’atur de molt llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni de l’ajut del PREPARA, preferentment majors de 45 anys, o bé dones en situació d’atur víctimes de violència de gènere.

En el cas del col·lectiu PANP, els candidats podran desenvolupar tasques de tècnic auxiliar, peó jardiner, tècnic de suport d’arxiu, lampista, tècnic auxiliar de biblioteca i dinamitzador TIC, tècnic auxiliar delineant, informador o educador ambiental o paleta. Per la seva banda, els aspirants del col·lectiu PRMI podran treballar d’auxiliar administratiu, lampista, operari de neteja, peó de neteja, peó de paleta, pintor, operari de neteja o informador o educador ambiental.

Pel que fa a les dones, siguin persones en atur de llarga durada o desocupades víctimes de la violència de gènere, participaran en el projecte de conscienciació ambiental de la ciutadania com a informadores o educadores ambientals.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li