Figueres commemora el Dia Internacional del Poble Gitano

0
1368

Aquesta celebració es fa a pocs municipis  i des de l’Associació de Veïns del Barri de Sant Joan de Figueres es valora molt positivament 


L’Ajuntament de Figueres ha presentat el cartell i les activitats relacionades amb la celebració del Dia Internacional del Poble Gitano. Un any més el consistori se suma a la commemoració amb diferents activitats. Entre aquestes cal destacar l’exposició de dibuixos dels infants del barri de Sant Joan, que es va inaugurar dissabte passat al Museu del Joguet de Catalunya. L’exposició es titula Costums i tradicions del poble gitano i es pot veure a través dels ulls d’un infant, com és la seva cultura. Per altra banda, l’Escola d’Hostaleria oferirà del 5 al 7 d’abril el tradicional plat arrós gitano en el seu menú. I dissabte, 8 d’abril, farà una degustació d’aquest plat a la plaça Catalunya a partir de les 11h del matí.

MARXA COMMEMORATIVA. El dissabte a les 16h començarà una marxa commemorativa am sortida al barri de Sant Joan i recepció insitucional a l’Ajuntament, sota el lema “Poble gitano, construïm el nostre futur”. La jornada acabarà amb una exposició fotogàfica i una actuació musical a la plaça Josep Pla de 18h a 20h.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li