Figueres aposta pel canvi

0
1677

El 21 de desembre es va produir un fet històric a la ciutat de Figueres: Ciutadans va ser la força més votada amb un 29,15% dels vots; 5.848 persones d’aquesta ciutat han decidit confiar en un partit que es va presentar a les eleccions amb un projecte per a tothom. Un projecte que aposta per la unió, per teixir la fractura social creada pels polítics independentistes, per aplicar un pla de xoc perquè retornin les empreses que han marxat i reactivar l’economia, per recuperar la inversió en dependència i serveis socials però sobretot per tornar a construir una Catalunya dins d’Espanya de la qual sentir-nos orgullosos. En definitiva, la majoria de veïns de Figueres van apostar per un projecte que posa en primera línia l’important: els ciutadans, el seu benestar i solucions als problemes reals. Gràcies a tots!
Com a veïns de Figueres la victòria sense matisos de Ciutadans ens dona esperança per l’horitzó de canvi que anuncia de cara a les eleccions municipals del 2019. En aquestes eleccions, si tots tornem a unir-nos i pensem en un projecte que aposta per la legalitat, la seguretat, la reactivació econòmica, la lluita contra la corrupció; per un projecte de proximitat; que respecti la neutralitat i lleialtat institucional i la neutralitat de l’espai públic; per un projecte que defensi l’estat del benestar i uns serveis públics de qualitat; on la prioritat sigui la qualitat de vida dels seus ciutadans i la lluita contra la pobresa, sense cap dubte aquestes eleccions poden oferir un govern liderat per Ciutadans.

Els figuerencs estem cansats de les propostes polítiques dels vells partits, especialment els independentistes: erràtiques, sense rumb i sense projecte de ciutat. Els partits que han governat Figueres els últims anys, sols o en coalició, han pensat més en ells i en posar la institució al servei de la seva ideologia i els interessos que en teixir una societat pròspera i cohesionada; han pensat més a seguir aferrats al poder que a construir un projecte de futur i dissenyar la Figueres dels pròxims 15 o 20 anys. El 21 de desembre vam dir prou a tot això i ho repetirem a les municipals del 2019.

Figueres necessita un projecte de futur que abordi els problemes reals de seguretat, neteja, oportunitats econòmiques, cohesió i emergència social que ara ofeguen la ciutat. El 21 de desembre es va obrir un horitzó d’esperança. Des de Ciutadans us donem les gràcies a tots els que confieu en nosaltres com a força del canvi que necessiten Catalunya i les nostres ciutats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li