Figueres acull el primer ‘showroom’ de producte agroalimentari de l’Empordà

0
1568

A l’activitat, pionera a la demarcació, hi han participat una vintena de cellers de la DO Empordà, així com diversos productors de la comarca


 

El passat dilluns 8 d’abril la Casa Empordà de Figueres es va convertir en l’escenari de la primera edició del showroom de producte agroalimentari Empordà, una activitat en la qual van participar una vintena de cellers de la DO Empordà, així com diversos productors de la comarca. Tots ells van tenir l’oportunitat de presentar els seus productes artesanals en el marc d’una jornada dedicada exclusivament a professionals de la restauració de la contrada. En aquest sentit, es van exposar des de vins locals fins a oli de la DOP Empordà, productes amb la marca de garantia Empordà i altres productes amb el segell Girona Excel·lent.

En total, a l’esdeveniment hi van assistir una cinquantena de professionals de la restauració, entre representants de restaurants de Figueres i de la resta de la comarca i professionals del món de la indústria agroalimentària.

La iniciativa, pionera en el territori, va estar organitzada des de l’Àrea de Promoció Econòmica i formava part del pla de treball del Programa d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local «Dinamització del Sector Agroalimentari 2018-2019».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li