‘Fert’ promociona Sant Pere Pescador amb murals artístics

0
3981

Jordi Comas ha aconseguit popularitzar la imatge del municipi amb un dels seus dibuixos pintats sobre la façana d’una nau


Sant Pere Pescador ja té una nova creació de Fert -nom artístic del creador Jordi Comas-, qui des de fa un temps es dedica a estampar en murs missatges reivindicatius.

Aquesta vegada, però, l’obra ha estat un encàrrec de l’Ajuntament de Sant Pere Pescador, que, després de construir un magatzem per guardar el material de la brigada municipal, ha demanat a Comas que hi dibuixi algun missatge especial.

A causa de la zona on es trobava el magatzem, propera a una zona residencial, l’Ajuntament va decidir que la paret podria tenir una doble funcionalitat i que, per tant, es podria convertir en un aparador del municipi.

Davant d’aquesta necessitat, es va demanar a Fert que creés un gran mural creatiu, en el qual es potenciessin els trets més característics de Sant Pere Pescador: els cultius de pomes, la natura i el turisme familiar, entre altres.

D’aquesta manera es permetria ressaltar, de manera publicitària, els atractius que fan que cada any centenars de turistes escullin el municipi per passar-hi les vacances.

Així doncs, Fert s’ha ocupat de reflectir amb exactitud els atractius del municipi i fer-los més visibles als ulls de tothom.

Jordi Comas és un artista que des de fa un temps s’ha fet conegut a casa nostra pel projecte “Give a hand to nature”, una iniciativa per reivindicar la conservació del medi ambient, que es basa a pintar missatges de sensibilització en diversos murs de municipis alt-empordanesos.

Encara que el projecte és força recent, en alguns municipis com ara Port de la Selva, Sant Pere Pescador, Empuriabrava i Cabanes ja es poden veure els seus murals.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li