Ferran Roquer es convertirà en diputat al Parlament

0
2371

Roquer anava de número 8 a la llista de la formació per Girona però la renúncia del conseller cessat Lluís Puig, que anava de número 2, el farà entrar a la cambra catalana


 

L’alcalde de Borrassà i president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Ferran Roquer, serà diputat al Parlament per Junts per Catalunya (JxCAT). Roquer anava de número 8 a la llista de la formació per Girona però la renúncia del conseller cessat Lluís Puig, que anava de número 2, el farà entrar a la cambra catalana.

A les eleccions del passat 21 de desembre el president del Consell Comarcal es va quedar a només un lloc d’anar com a diputat. Junts per Catalunya va obtenir 7 diputats per Girona.
Ara caldrà veure com compaginarà Roquer la tasca de diputat amb les obligacions que té a la comarca. Tot fa pensar que el polític renunciarà a la presidència del Consell Comarcal d’aquí a poc temps, però no de manera imminent. En el si del PDeCAT s’ha obert la cursa pel relleu de Roquer a la presidència del Consell, tot i que el tema no està clar perquè coincideix amb el final de mandat.

Les possibilitats estarien entre l’alcalde del Port de la Selva, Josep M. Cervera; el vicepresident del Consell i regidor a Figueres, Quim Felip; l’alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, i l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li