Ferran Adrià participa a la jornada ‘Repensar el menjar’

0
1590

Ferran Adrià inaugurarà l’acte parlant de «L’accent empordanès d’elBulli»


 

En el marc dela mostra «El país dels cuiners. De Ca la Teta a elBulli», el Museu de l’Empordà ha organitzat «Repensar el menjar. De la cuina de mercat a la cinquena gamma» divendres, 21 de juny, a l’Auditori Caputxins, de les 9.30 a les 17 h. Ferran Adrià inaugurarà l’acte parlant de «L’accent empordanès d’elBulli». Hi participaran el professor de Filosofia de la Ciència de la UAB, David Casacuberta; Vicent Marqués, autor de la Història de la cuina catalana i occitana; el gastrònom Salvador Garcia-Arbó, i la sommelier Clara Antúnez. A la tarda, se celebraran dues taules rodones, amb Carme Gasull i Paula Molés com a moderadores, i amb la presència de Carme Ruscalleda, Núria Serrat, Mateu Casañas i Jordi Subirós.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li