Fenomen Maverick

0
984

Maverick Viñales no estarà sol al Campionat del Món de motociclisme. El jove pilot rosinc, que la setmana passada va complir 16 anys, comptarà amb el suport incondicional d’amics i seguidors, que han impulsat la creació del seu primer club d’aficionats. La presentació de l’Official Fans Club de Maverick Viñales tindrà lloc el dissabte 29 de gener al Teatre Municipal de Roses (20 h), i la intenció del mateix és organitzar els desplaçaments dels socis als quatre grans premis que se celebren a l’Estat espanyol.
Alfredo Herrera, que fa dos anys que està al costat de Maverick, ha estat un dels impulsors del projecte, juntament amb Imma Santiago i Àngel Viñales, el pare del pilot. “Quan vam saber que debutaria al mundial i que disputaria la temporada sencera vam decidir crear un club de fans per donar-li suport als circuits del Campionat del Món a l’Estat espanyol”, explica Herrera, que destaca que per al pilot és important saber que els aficionats estan amb ell: “Encara que no ens vegin quan estan competint, saben que estem a les graderies, ho noten. Creiem que la nostra presència en aquestes curses pot ser un bon suport per a ell”.
El president de l’Official Fans Club de Maverick Viñales serà el mateix Alfredo Herrera, mentre que Imma Santiago ocuparà el càrrec de secretària i Àngel Viñales serà el tresorer de l’entitat. També s’han involucrat en la creació de l’entitat dues persones com Carlos Sastre i Luciano Rojas, que havien estat els impulsors del club de fans de Jorge Lorenzo, l’actual campió del món de Moto GP. “Són de Roses i han decidit deixar tot el que estaven fent i venir amb nosaltres, ja que el pilot també és d’aquí”, explica Herrera.
Els socis de l’Official Fans Club de Maverick Viñales pagaran una quota anual de 25 euros (12 euros per als menors de 12 anys), i a canvi obtindran la samarreta oficial, el carnet acreditatiu i podran seguir les curses des de la seu de l’entitat, situada a les instal·lacions del Club Tennis Roses. “Normalment els clubs de fans cobren més, entre 40 i 50 euros, però nosaltres hem decidit posar una quota de 25 euros per la situació econòmica actual”, comenta Herrera.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li