Fèlix Llorens: ‘Escoltarem les propostes de qualsevol partit i les debatrem en assemblea’

0
1326

Fèlix Llorens és el candidat a l’alcaldia de Roses per Gent del Poble


 

On s’ha malinvertit durant l’últim mandat?
La qüestió és que no s’ha invertit gaire. Tenim l’economia capada des de l’Estat espanyol, que no ens deixa augmentar el pressupost, i el que estem fent és mantenir i moure amunt i avall el manteniment del dia a dia del govern.

Per tant, on s’hauria d’invertir?
La principal inversió ha de ser el Front de Mar, no pot ser que estigui desconnectat des de la riera de Ginjolers al port esportiu i estigui igual des de fa 40 anys. L’altre punt important és el mercat cobert, portem quatre anys fent el planejament i serà molt important com a inversió potent. D’altra banda, com a menys potent, també hi haurà l’aula gastronòmica, l’escola de música… són altres projectes petits.

Seran uns comicis fragmentats, amb qui pactaria per fer govern?
Sempre ho hem dit i sempre ho direm, un cop passades les eleccions escoltarem les propostes de qualsevol partit i les debatrem en assemblea. Fa quatre anys l’assemblea va decidir entrar a govern amb Convergència i Unió i fa vuit anys va decidir no entrar a govern. Per tant, dependrà del mapa electoral que surti i de les propostes dels possibles socis.

Quin projecte destacaria del seu programa electoral?
El projecte més gran és desencallar la zona industrial de Roses, que està paralitzada des de fa molts anys jurídicament. Mentrestant, els tallers estan limitats i no poden fer créixer els seus negocis. Proposem els terrenys de darrere l’institut que havien de ser per habitatge, però no hi ha necessitat real. Proposem convertir-los en una zona de desenvolupament econòmic.

Com cal encarar el top manta?
El problema és que jurídicament, ni els ajuntaments ni la policia tenim cap força per actuar contra aquesta gent. Per una banda, és evident que han de buscar una feina per treballar, i per altra banda, és evident que no poden perjudicar el comerç ni el turisme local. L’Estat espanyol ha de ser valent i conscient del problema i afrontar-lo de manera realista. Cal una llei que ens permeti no estar indefensos.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li