Feliu serà el nou director del PN del Cap de Creus

0
885

La decisió es va prendre en una reunió el passat 5 d’octubre però el vistiplau definitiu l’ha de donar el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, que l’ha de nomenar oficialment


La junta rectora del Parc Natural del Cap de Creus ha aprovat el nomenament de Ponç Feliu com a nou director. La decisió es va prendre en una reunió el passat 5 d’octubre però el vistiplau definitiu l’ha de donar el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. És ell qui l’ha de nomenar oficialment.

Ponç Feliu, nascut a Girona el 1975, és biòleg i ambientòleg. Actualment és el director del Consorci del Ter. Si s’aprova el seu nomenament el rellevarà en el càrrec Victòria Riera, que es va jubilar a principis d’any. Riera ha dirigit el parc des de la seva creació fa més de 20 anys.

El Parc Natural del Cap de Creus comprèn 13.886 hectàrees (10.813 a la part terrestre i 3.073 a la marina). Un total de vuit municipis formen part de l’espai, que va ser el primer parc maritimoterrestre de Catalunya.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li