Fan cessar Manuel Toro de les funcions que tenia al govern del Consell Comarcal

0
1435

Les delegacions i competències que tenia el fins ara vicepresident quart seran assumides pel president de l’ens, Ferran Roquer, a l’espera, el proper mes de setembre, de la dimissió i l’entrada de diversos consellers comarcals del grup de Convergència i Unió


El president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Ferran Roquer, va signar dimarts a la tarda un decret per fer cessar de les seves funcions al fins ara vice-president quart i president de la comissió de Serveis Econòmics, Manuel Toro. També el fan cessar com a conseller delegat de les àrees de Promoció Econòmica i de Serveis Econòmics, així com a membre de la Junta de Govern. Toro, doncs, es mantindrà com a conseller comarcal però sense cap atribució específica.

Ferran Roquer va donar compte d’aquest decret a les reunions de la Junta de Govern i del Consell de Presidència que es van fer el mateix dimarts a la tarda, i va agrair a Toro tota la feina que ha fet durant els dos anys que ha estat formant part del seu govern.

De moment, les delegacions i competències que tenia el fins ara vice-president quart seran assumides pel mateix president, a l’espera, el proper mes de setembre, de la dimissió i l’entrada de diversos consellers comarcals del grup de Convergència i Unió. Aquests canvis es faran en el marc de l’habitual relleu que aquesta formació política fa sempre a mig mandat per donar entrada a nous alcaldes i regidors. D’altra banda, també està previst que aviat aquest grup comarcal passi a anomenar-se Partit Demòcrata-PDeCAT.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li