Fàbrega, Bosch, Martí i Lladó, a la nova executiva regional d’ERC

0
1287

El cassanenc Pau Presas ha estat escollit nou president de la federació gironina, que inclou quatre alt-empordanesos


El regidor de Cassà de la Selva (Gironès) Pau Presas ha estat escollit com a nou president de la Federació de Girona d’Esquerra Republicana. Li van donar el seu suport el 97,6% dels militants que van assistir al Congrés celebrat dissabte a la Coma Cros de Sal. Presas formarà tàndem amb la també cassanenca Laia Cañigueral, que exercirà com a secretària general de la Federació. Una federació que comptarà amb quatre alt-empordanesos a la seva permanent.

Es tracta del lladonenc Joan Fàbrega, que serà el cap d’organització regional del partit; l’alcaldessa de Maçanet de Cabrenys, Mercè Bosch, que portarà Finances; el santperenc Jordi Martí, que portarà la coordinació Girona-Madrid, i l’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, que serà la responsable de Ciutats.

Just després de ser investit, Presas va avançar un «compromís absolut» tant d’ell com de tot el seu equip per dedicar «tot el temps necessari per aconseguir els objectius, escoltar i parlar amb tothom per convèncer al màxim de gent possible en tots els àmbits». També va assegurar que l’objectiu és «transformar la societat i aconseguir la República catalana».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li