Èxit en la col·lecta anual de l’AECC

0
965

Per tal d’optimitzar recursos es va decidir no instal·lar una cinquena taula davant de l’ambulatori


La Junta Local de Figueres de l’AECC-Catalunya contra el Càncer, va recaptar 2.186 euros en la celebració de la tradicional col·lecta anual que realitza l’entitat. La data prevista inicialment era el dissabte 7 de novembre, però per evitar les restriccions de mobilitat entre municipis es va traslladar al dijous dia 12 del mateix mes. Les aportacions econòmiques es varen poder realitzar des de les nou del matí fins a les dues del migdia a qualsevol dels quatre punts habilitats arreu de la ciutat; la plaça del Mercat, la plaça de l’Ajuntament, la Placeta Baixa de la Rambla, i al carrer Joan Maragall. L’acte va comptar amb la col·laboració d’una vintena de voluntaris, entre els que hi havia a les taules i els que anaven amb guardioles pels carrers.

Aquest és el primer acte de captació de fons que han pogut organitzar els membres de la nova junta de Figueres, presentada el passat mes de febrer amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer.

A causa de la situació provocada per la Covid-19, la nova junta ha hagut d’ajornar alguns dels seus esdeveniments més emblemàtics com ara el sopar benèfic al Castell de Peralada i el XI Torneig Benèfic de Golf al Torremirona Golf Club, que esperen poder celebrar aviat.

L’entitat valora molt positivament l’acció i dona les gràcies a «tots els figuerencs i figuerenques que es van acostar a una de les quatre taules de la ciutat per a fer-nos una donació». També han volgut fer extensiu el seu agraïment «a totes aquelles empreses i donatius particulars que han rebut a posteriori i que han fet augmentar l’import recaptat en més de 1.200 euros».

CAMPANYA OBERTA. Una de les novetats més importants d’aquest any, és que s’ha habilitat l’opció per efectuar donacions en línia. Aquesta opció continua activa, i una de les formes per col·laborar és amb la guardiola digital de l’AECC Girona www.bit.ly/guardiolaAECCGIRONA. També es poden fer donatius a través de Bizum, amb el codi 11244 i el concepte Girona, o enviant un missatge SMS al 28014 amb el text AECC GIRONA, el preu de la donació és de 1,20 €.

LA TASCA DE L’AECC A FIGUERES, EN XIFRES. Durant l’any 2019, a l’Hospital de Figueres, el Departament de Psicologia de l’AECC-Catalunya contra el Càncer Girona va atendre 26 casos realitzant un total de 91 sessions, corresponents a 18 pacients i 8 familiars.

El Departament de Voluntariat va donar suport a 59 persones a l’Hospital de Figueres i 62 casos més al Sociosanitari Bernat Jaume, realitzant més de 2.000 visites entre ambdues ubicacions.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li