Èxit en la 21a Jornada Europea de la Cultura Jueva

0
905

La finalitat d’aquesta jornada és reivindicar i posar en valor el patrimoni jueu, així com la diversitat i la riquesa del judaisme per mitjà de conferències, concerts, actuacions, visites guiades i altres activitats que tenen lloc de manera simultània arreu d’Europa


Castelló d’Empúries va acollir, el cap de setmana, una nova Jornada Europea de la Cultura Jueva. Els actes van incloure un taller d’iniciació a l’escriptura hebrea i el concert de música medieval jueva amb Antonio Madueño i l’Associació Empordanesa de Música Popular i Tradicional. Ambdós actes van comptar amb una participació de públic molt bona. Un altre dels actes destacats va ser la presentació a la capella de Santa Clara del llibre Atles d’història dels jueus de Catalunya, de Manuel Forcano i Víctor Hurtado.

La finalitat d’aquesta jornada és reivindicar i posar en valor el patrimoni jueu, així com la diversitat i la riquesa del judaisme per mitjà de conferències, concerts, actuacions, visites guiades i altres activitats que tenen lloc de manera simultània arreu d’Europa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li