Èxit de públic en la vuitena edició de les Passejades de Microteatre de Sant Pere

0
912

Les representacions s’han celebrat cada dilluns del 12 de juliol al 16 d’agost amb totes les entrades de totes les funcions venudes


La vuitena edició de les passejades de Microteatre de Sant Pere Pescador ha estat un èxit. S’han venut les entrades per a tots els passis en les sis nits de funció. La seva directora, Susanna Bosch, afirma que «estem molt contents, tant per aquesta excel·lent resposta del públic, com pel suport rebut per part del poble i de l’ajuntament, i també pel que fa a les propostes que hem presentat. Malgrat l’etapa de covid que hem passat, hem pogut celebrar el festival amb normalitat. En tots els aspectes estem molt contents».

Aquestes passejades ofereixen la possibilitat de veure quatre obres de durada relativament curta, en quatre espais icònics del municipi de Sant Pere. Les representacions s’han celebrat cada dilluns del 12 de juliol al 16 d’agost, presentant en cada ocasió una oferta teatral completament diferent.

EL CARTELL. L’organització escull les propostes a través d’una convocatòria que realitza prèviament a través de les xarxes socials «demanem que les obres tinguin una durada concreta, entre quinze i vint minuts». A banda d’això, també intenten que «no siguin amb molts actors, amb una escenografia senzilla, perquè compleixi amb la idea del microteatre». La selecció que en fan busca l’equilibri amb propostes de teatre formatiu, teatre professional, de companyies emergents, de gent i companyies que s’estrenin i també obres de producció pròpia.

EL COL·LECTIU DE LA PASSEJANTA. Aquest és el nom de les obres de producció pròpia que també incorpora el cartell. Les propostes estan formades per «una plantilla d’actors i actrius d’aquí, amb textos de dramaturgs i directors i directores d’aquí. Per exemple, aquest any hem tingut dues escenes pròpies barrejant actors, dramaturgs i directors de la comarca» explica Bosch.

PROPERA EDICIÓ. Aquest ha estat el primer any que no s’ha aplicat el sistema de taquilla inversa, i s’ha fet pagar un petit import als assistents. «Estàvem una mica dubtosos, però la gent ens ha valorat i ha entès que el treball de les companyies té un preu», clou Bosch.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li