Èxit de públic en la segona edició del Festivaldòria

0
1022

Palol Sabaldòria ha estat l’espai on s’ha representat en diferents escenaris ‘La llegenda de Baldoinia’, un espectacle fruit dels tallers de l’Espai Jove de Vilafant guiat per Solucions escèniques, en una obra episòdica amb grups reduïts on els actors interactuaven amb el públic


Excel·lent tarda de teatre, música, cultura i un gran ambient en la segona edició del Festivaldòria. La proposta d’arts escèniques creada amb els joves de l’Espai Jove Vilafant que ha unit patrimoni, música i cultura. Palol Sabaldòria ha estat l’espai on s’ha representat en diferents escenaris La llegenda de Baldoinia, un espectacle fruit dels tallers de l’Espai Jove de Vilafant guiat per Solucions escèniques, en una obra episòdica amb grups reduïts on els actors interactuaven amb el públic. La jornada també ha comptat amb l’actuació acrobàtica de Silver and Golds i l’actuació musical de Madamme Mustash.

El regidor de Cultura, Xavi García, valora positivament el festival ja que també «permet descobrir la tasca de l’Ajuntament, des fa molts anys, amb diferents subvencions, com la rehabilitació de la masia de Palol Sabaldòria».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li