Excel·lent estrena al Teatre Sindicat de Lladó

0
689

La primera planta del Sindicat no només s’ha rehabilitat, sinó que s’ha equipat amb tot el material tècnic necessari per acollir espectacles de teatre professionals


La Coral de Lladó i el grup musical KonünPar van convertir-se en les primeres actuacions del Teatre Sindicat de Lladó. Un espai inaugurat el passat dissabte 5 de juny a les 12 del migdia, amb parlaments del president de la diputació de Girona Miquel Noguer, l’alcalde Joaquim Tremoleda i el regidor de cultura del municipi Jordi Puig.

La primera planta del Sindicat no només s’ha rehabilitat, sinó que s’ha equipat amb tot el material tècnic necessari per acollir espectacles de teatre professionals. Tot i que la capacitat de la sala és de 160 places, les limitacions del 70% d’aforament per la covid-19 fan que actualment només s’en puguin ocupar 112. Puig explica que «la intenció és que sigui un espai per a la gent de Lladó, i també per a la resta de la comarca. Servirà per acollir actuacions de grups del poble, però també per portar artistes i companyies de renom».

La propera actuació serà aquest divendres 11 de juny, amb una doble funció de l’obra Kilòmetres, interpretada per Meritxell Yanes. De moment, per a aconseguir les entrades cal anar en persona a l’ajuntament de Lladó, o bé efectuar la reserva de localitats a través del telèfon 972 565 101.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li