Evitar l’expulsió de l’institut fent un servei a la comunitat

0
1370

Els joves del centre educatiu podran reduir les faltes de conducta amb activitats amb la gent gran


 

Iniciatives socioeducatives com la signada a l’Escala fa uns dies estan donant bons resultats allà on s’apliquen. Es tracta d’evitar expulsar de l’institut, per mala conducta, un alumne que ha superat el nombre màxim de faltes permeses. Abans que s’arribi al llindar límit, a l’institut de l’Escala es podrà reduir el nombre de faltes i evitar, així, l’expulsió. Disminuir les faltes es pot aconseguir fent un servei a la comunitat i, més en concret, amb activitats a la gent gran.

Aquest és, precisament, l’objectiu del conveni que ha signat l’Ajuntament de l’Escala amb l’institut del municipi i la residència Els Pins. Es podrà, per tant, dur a terme aquesta iniciativa social. L’Ajuntament assumeix el cost de l’educador que coordina les activitats. Aquesta figura fa la seva funció a través del servei socioeducatiu l’Alternativa, que es va posar en marxa l’any passat.

La regidora d’Educació de l’Escala, Mariona Muñoz, va remarcar que des de l’Ajuntament veuen «molt positiva aquesta via». Segons Muñoz, la iniciativa «permet reconduir males conductes al mateix temps que es dona un servei a la comunitat i uns valors molt necessaris per als joves».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li