Etna Estrems serà la cap de llista d’ERC a l’Escala

0
1589

L’assemblea de la secció local escalenca va celebrar divendres unes primàries internes que van proclamar Estrems com a alcaldable per davant de Xavier Ballesta


 

Etna Estrems serà la candidata a l’Escala d’ERC de cara a les eleccions municipals que se celebraran el 2019. L’assemblea de la secció local escalenca va celebrar divendres unes primàries internes que van proclamar Estrems com a alcaldable per davant de Xavier Ballesta.

La candidata d’Esquerra ha explicat que «som l’alternativa republicana. Som els qui es preocupen per les necessitats de la gent del nucli antic però també del barri Rosa Lau. Dels joves, dels grans, dels de tota la vida i dels nouvinguts. Hem de ser l’alternativa que cohesiona i es preocupa de cada racó de l’Escala».

En aquesta línia, i a l’hora de parlar de la futura llista, Etna Estrems ha manifestat que «construirem una candidatura generosa, on tothom hi tingui cabuda, veu i vot». Nascuda a l’Escala (1982), Estrems és arquitecta, llicenciada en Comunicació Audiovisual i actualment dirigeix el negoci familiar vinculat al municipi.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li