Estudien si Deusedas va perjudicar Palau

0
1586

Podria haver traslladat a l’Ajuntament l’obligació de pagar una instal·lació sense partida pressupostària


 

El Ple municipal de Palau-saverdera va aprovar l’obertura d’un expedient per determinar si existeix responsabilitat personal de l’anterior alcalde, Narcís Deusedas, en la resolució d’un recurs contenciós-administratiu relacionat amb els ascensors dels pisos de protecció oficial de la plaça Constitució, que obliga l’Ajuntament a pagar 51.619,10 euros més costes i interessos de demora a la Fundació Privada Família i Benestar Social, que va construir els habitatges.

Segons consta a l’acord de Ple, aprovat amb els vots favorables de l’equip de govern (Gent de Palau-AM i Alternativa x Tothom) i amb el vot en contra del PDeCAT, Deusedas «podria haver traslladat a l’Ajuntament l’obligació de pagar el cost de la instal·lació dels ascensors dels pisos de protecció, cosa que inicialment corria a compte de l’entitat que els va construir, sense la corresponent partida pressupostària, i podria haver adjudicat aquests treballs sense el corresponent procediment de contractació».

En el mateix ple va tenir lloc la presa de possessió com a nou regidor del PDeCAT d’August Imbert i Gelada, en substitució de Lluís Mont i Carreras. Imbert ja havia estat regidor durant el mandat anterior.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li