‘Estem parlant de fets que passen dia a dia, i la tendència és a l’alça’

0
1830

Uns 150 veïns i comerciants de la Jonquera es manifesten a davant de l’Ajuntament per exigir més seguretat


 

A toc de xiulet i de cassoles, i escudant-se rere pancartes reivindicatives d’allò més diverses, uns 150 veïns i comerciants de la Jonquera es van concentrar dimecres al vespre a davant de l’Ajuntament per reclamar més seguretat al municipi. La mobilització estava convocada per la nova Plataforma Veïns de la Jonquera, que s’ha fundat precisament per exigir que el poble torni a ser tranquil i segur com abans. Durant la protesta, van llegir un manifest en el qual asseguraven que no denuncien “fets esporàdics ni casuals, sinó que passen dia a dia i la tendència és a l’alça”. “Estem parlant de violència entre bandes al carrer, amenaces als nostres ciutadans i botiguers, robatoris gairebé cada dia a domicilis, xeringues a prop de la guarderia i el parc…”, van matisar.

Tal com va avançar la setmana passada HORA NOVA, entre altres accions l’entitat també ha posat en marxa una recollida de signatures que té previst lliurar a l’Ajuntament. De moment, ja entenen més de 600. Entre d’altres, demanen més efectius policials, sobretot a les nits.

L’alcaldessa, Sònia Martínez, admet que hi ha situacions problemàtiques i també reclama més presència policial. Avança que tiraran endavant el projecte per instal·lar més càmeres, i que també estudiaran personar-se com a acusació particular quan es tracti de delinqüents reincidents.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li