“Estem molt emprenyats amb la resolució”

0
914

Com valoreu les sancions que ha decretat la Federació?
Estem molt emprenyats amb la resolució, tot i que ahir (en referència al divendres) la Federació ens va enviar un correu comunicant-nos que havien rebut les nostres al·legacions i que suspenien cautel·larment la sanció.

Això canvia una mica la situació?
No, continuem estant indignats. Entenem que si en Lluís Moñino es mereix quatre partits de sanció els agressors haurien de rebre aquesta xifra de partits multiplicat per quatre, com a mínim. Estem molt decebuts, no sabem si és perquè hi ha una mà negra al darrere o perquè hi ha eleccions a la vista, ja no sabem què pensar. Qui coneix en Moñino sap com és, no és una persona agressiva, al contrari, és molt pacífica, però si et donen un cop de puny és normal que facis el gest de tornar-t’hi. Entenc, doncs, que l’àrbitre va veure això.

La Federació també ha condemnat la seguda de protesta de fa dues jornades.
Exacte. Ens han sancionat amb 35 euros cada partit que vam disputar (dos encontres) per joc passiu. Volíem manifestar-nos contra la violència i per això vam acordar amb els equips contraris i l’àrbitre que ens seuríem durant el primer minut. Quan vam rebre la sanció ens vam quedar de pedra. Ens han sancionat per protestar pacíficament en contra de la violència, és hipocresia pura, no entenem què passa amb la Federació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li