Establiments Coll vol acomiadar 300 treballadors

0
1074

Els treballadors especifiquen que la companyia va presentar un ERTO el 23 de març, amb l’esclat de la pandèmia, al·legant falta de productivitat. Durant aquest temps, l’empresa va comunicar a la plantilla que estava en negociacions per buscar un inversor per reflotar la companyia, però l’1 de setembre es va presentar el concurs de creditors


Establiments Coll, empresa especialitzada en recanvis de cotxes i subministraments per a automòbils amb seu a Vilamalla, va presentar la setmana passada concurs de creditors i va anunciar un expedient de regulació d’ocupació –ERO– per acomiadar uns 300 treballadors.

A partir de la setmana passada es va començar a constituir la taula negociadora entre els treballadors i l’empresa. Una part dels treballadors, constituïda en delegació sindical, reclama explicacions sobre la gestió i no entenen que l’empresa presenti concurs de creditors quan l’any 2018 va facturar 67 milions d’euros.

Els treballadors especifiquen que la companyia va presentar un ERTO el 23 de març, amb l’esclat de la pandèmia, al·legant falta de productivitat. Durant aquest temps, l’empresa va comunicar a la plantilla que estava en negociacions per buscar un inversor per reflotar la companyia, però l’1 de setembre es va presentar el concurs de creditors.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li