Espectacular Bisbal a la Ciutadella

0
1071

La pluja va ser la protagonista de la tarda de dijous. Semblava que no hi hauria treva, però finalment -i com per art de màgia- prop de les nou de nit es van veure alguns rajos de sol i la pluja va desaparèixer. El desig de Bisbal era sortir a l’escenari, i finalment ho va poder fer. Encara que va ser amb una hora de retard, a les onze en punt feia la seva aparició sobre l’escenari. Amb un look informal, pantalons bombatxos, un polo i una armilla texana obria el concert amb la cançó que dóna nom al seu últim disc, “Sin mirar atrás”. El públic, que moments abans mostrava cara de cansament a causa de la llarga espera, es va oblidat de tots el mals quan el van veure aparèixer dalt de l’escenari.
Les fans més incondicionals portaven dos dies davant la porta de la Ciutadella per estar a primera fila en el concert, i ho van aconseguir. Després de 48 hores a l’intempèrie, dormint en matalasos al carrer, estaven a la primera fila, amb samarretes del cantant i la cara pintada amb el seu nom. Les noies, d’entre 19 i 22 anys, provinents de Madrid, Saragossa, Barcelona i Girona, segueixen al cantant durant la gira i l’acompanyen a tots els municipis i ciutats on actua. Inclús han estat també a París i Amsterdam.
Però al concert hi havia un públic molt divers. Bisbal és capaç de reunir homes i dones d’edats diverses i aconseguir que fins a Roses es desplacés gent de tots els punts de la província i inclús de més lluny. Des de nois i noies joves, pares amb els seus fills petits, avis amb els seus néts i grups de dones que no es volien perdre l’actuació del d’Almeria.
Les primeres paraules d’en Bisbal sobre l’escenari varen ser en català, amb la particular veu que el caracteritza va voler saludar els seus fans catalans en la nostra llengua. Després va demanar disculpes pel retard del concert i va transmetre les ganes que tenia de cantar i la sort que havia tingut perquè la pluja havia donat una treva. Després d’aquestes paraules es va posar de ple en concert i ho va fer amb temes del seu últim disc com “Esclavo de sus besos”, “Al andalus”, “Si falta el aire”o “Dame tu amor”, entre d’altres. Com és habitual en ell, ho va donar tot dalt de l’escenari, va ballar, va saltar, va fer les voltes que tant el caracteritzen i va animar el públic perquè ballés i saltés al ritme de les seves cançons.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li