“És una prova assequible per a tothom, sempre que s’entreni”

0
1115

Com sorgeix la idea de participar en aquesta prova?
Marc Mates: Amb en Jordi sempre anem a córrer. Quan va tornar l’any passat de fer la Marathon des Sables em va trucar per dir-me que era una passada, ens vam anar engrescant i pràcticament des que va acabar l’edició de l’any passat que estem treballant per anar-hi.
Jordi, vostè ja hi va ser present en l’edició de l’any passat.
Jordi Muntalat: Sí, i no tenia clar tornar-hi tan aviat, però en Marc em va dir que volia anar-hi i vam decidir posar-nos-hi.
Com va decidir anar-hi la primera vegada?
J.M.: Hi vaig anar arrossegat per uns de Banyoles. Un company bomber al parc de la Jonquera hi anava i em va dir d’apuntar-m’hi. Tot sorgeix d’un home de Banyoles que ara té 70 anys, en Fidel Martí, i que l’ha fet vuit anys seguit. Ell va acabar arrossegant a la resta.
Què recorda de l’edició del 2008?
J.M.: El que més em va sobtar va ser veure tanta gent en una cursa d’aquest tipus, amb uns 800 o 900 participants. Hi havia gent de 70 anys, noies, dones grans i homes de totes les edats. Encara que sembli mentida és una cursa que la pot fer tothom. Els que són bons la fan corrent, hi ha gent que corre i camina, i d’altres que només caminen. És assequible per a tothom, sempre que s’entreni.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li