Es pot estacionar a prop del mercat amb limitació horària

0
601

Amb la nova regulació, l’aparcament es limita a un màxim de 30 minuts entre les 9 i les 13 h al matí i les 16 i les 20 h a la tarda, de dilluns a dissabte


 

Roses ha posat en funcionament una prova pilot de zona vermella per a l’estacionament gratuït de vehicles amb limitació horària al carrer Doctor Ferran, a tocar del Mercat Municipal. Amb la nova regulació, l’aparcament es limita a un màxim de 30 minuts entre les 9 i les 13 h al matí i les 16 i les 20 h a la tarda, de dilluns a dissabte. Per fer ús d’aquestes places cal disposar d’un disc horari, que es distribueix de manera gratuïta a comerços de la zona i parades del mercat.

La nova zona vermella funcionarà durant el període de l’any en què la zona blava no està en funcionament, és a dir, de l’1 d’octubre al 30 d’abril. La iniciativa neix de les peticions realitzades al consistori per part de paradistes del Mercat Municipal i botiguers d’aquest sector de la població, amb l’objectiu d’afavorir la rotació de vehicles. Es vol facilitar , així, que els compradors que es desplacen en cotxe per realitzar les seves compres puguin disposar de places d’aparcament properes.

El disc ha d’estar visible i marcant l’hora d’arribada. La policia local controlarà el temps de l’estacionament. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li