Es crema les mans en explotar el comptador que manipulava

0
1333

La setmana passada les companyies de serveis havien desconnectat onze connexions de llum i aigua fraudulentes


Un home va patir cremades de diversa consideració a la mans en explotar-li el comptador que estava manipulant en un dels blocs amb ocupacions il·legals de la plaça Joan Tutau de Figueres. L’incident es va produir diumenge, a les onze de la nit, i va provocar un petit incendi al quadre elèctric. Fins al lloc dels fets s’hi va desplaçar una dotació dels Bombers, que va apagar el foc sense que provoqués cap més ferit. Això no obstant, la situació va afectar diversos veïns que es van quedar sense subministrament elèctric.

Segons fonts municipals, el ferit es va presentar per si mateix a l’Hospital de Figueres i allí va manifestar que s’havia fet les cremades per manipular un comptador. D’aquí el van traslladar a la Vall d’Hebron de Barcelona.

Precisament dijous un equip de tècnics de la companyia elèctrica Endesa i de la d’aigua Fisersa, acompanyats de diversos efectius de la Guàrdia Urbana, van fer una actuació als dos edificis més problemàtics de la zona, corresponents als blocs 2 i 3. Hi ha un total de 25 habitatges de protecció oficial, sis dels quals estan ocupats il·legalment, i tres més tenen inquilins que no són els titulars del contracte de lloguer. Durant l’actuació es van detectar vuit pisos amb la llum punxada i tres que tenien l’aigua connectada de manera fraudulenta. Els serveis es van deconnectar i l’Ajuntament de Figueres va reclamar actuacions “contundents” a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, propietària dels immobles. Més concretament, li va reclamar que instal·li càmeres de seguretat i blindi les portes d’accés als comptadors dels dos blocs.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li