Es crea a Llançà el primer grup teatral obert a tothom

0
875

La nova entitat, anomenada “Associació Teatre Lliure Tramuntana”,  vol aconseguir que el poble «esdevingui un espai teatral de referència»


L’Associació Teatre Lliure Tramuntana, és el nom de la nova entitat creada a Llançà que vol aconseguir «que el nostre poble esdevingui un espai teatral de referència», apunten des de l’organització. Per aconseguir-ho, obren les portes de l’entitat perquè tothom qui ho desitgi pugui participar d’una manera activa en el món teatral. Es tracta d’una iniciativa «oberta a tothom. No està exclusivament obert a la gent de Llançà, sinó que hi pot participar tothom d’arreu», matisa la presidenta de l’entitat, Alícia Borràs. El primer acte de l’associació serà el proper 30 de novembre a La Casa Marly de Llançà, amb una primera presa de contacte entre els impulsors de l’entitat i aquelles persones que vulguin participar-hi.

L’ASSOCIACIÓ. Està formada per gent del poble a qui els agrada el món del teatre, amb diferents inquietuds i amb molta afició, però sobretot, amb moltes ganes de passar-ho bé. N’és la presidenta Alícia Borràs i la secretària Conxi García. Els actors i actrius que s’incorporin a l’entitat seran dirigits per Muisès Colinas i Eric Jiménez.

L’objectiu principal de l’entitat és gaudir del teatre en tots els seu aspectes. Per aquest motiu, no només pretén comptar amb persones que vulguin estar dalt d’un escenari, sinó que també busca gent per col·laborar amb altres afers propis d’aquest món.

La intenció de l’entitat és realitzar diferents activitats al llarg de l’any. Durant l’hivern s’escolliran les obres teatrals adequades per a cada grup d’edat, que seran representades durant la primavera. A l’estiu també hi haurà diverses actuacions als espais emblemàtics del poble. A més a més, el col·lectiu no es tanca les portes en altres àmbits i «no es descarta fer altres animacions relacionades amb el món teatral, com fires temàtiques o tallers, sempre en funció de la disponibilitat i dels recursos econòmics i estructurals de l’associació», apunten.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llançà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li