Es constitueix el nou CILMA amb més incorporacions

0
702

L’Escala, Palau de Santa Eulàlia, Vilaür i Vilajuïga s’han adherit a aquest òrgan assessor en matèria de medi ambient


El nou Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques gironines (CILMA) ja està formalment constituït. A partir d’ara, serà un òrgan consultiu i assessor sense personalitat jurídica adscrit al Servei de Medi Ambient de la Diputació de Girona, que n’assumirà les tasques i vetllarà pels seus objectius.

El president i la Comissió Permanent Sergi Mir, que ja va ser president del CILMA en el darrer mandat com a organisme autònom (2015-2019), també exercirà el càrrec en l’inici de la nova etapa. Encapçalarà la Comissió Permanent, que és l’òrgan de gestió d’aquest nou Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques gironines. Aquesta comissió està formada per un màxim de nou vocals encara per designar.

En l’actualitat, els ens locals que formen part del CILMA són 182 repartits en 174 municipis —enguany s’hi han adherit l’Escala, Palau de Santa Eulàlia, Riudarenes, Sant Hilari, Sant Martí Vell, Santa Pau, Susqueda, Vilajuïga i Vilaür—. També en formen part 7 consells comarcals i la Diputació de Girona.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li