ERC veu una ‘escletxa’ d’oportunitat per al Voramar

0
448

En l’última comissió de transició ecològica al Senat, el senador d’ERC, Jordi Martí, va formular les preguntes sobre la situació de l’antiga piscina de l’hotel


En l’última comissió de transició ecològica al Senat, el senador d’ERC, Jordi Martí, va formular les preguntes sobre la situació de l’antiga piscina de l’hotel Voramar, de l’Escala. La intenció era conèixer la situació del projecte d’enderroc de l’espai i traslladar també la idea d’ERC de recuperar-lo per a ús públic.

La resposta del secretari d’Estat de Medi Ambient ha obert una «escletxa d’oportunitat» per ERC ja que aquest es va mostrar disposat a rebre propostes. Això sí, el Govern espanyol descarta qualsevol opció de piscina com anys enrere.

Per la seva banda, el grup municipal d’ERC va informar en el ple sobre aquest tema i va instar a negociar amb Costes de l’Estat per trobar un projecte que encaixi a les dues bandes. Així, es podria «recuperar l’espai com a públic, mantenint la plataforma i naturalitzant-la amb l’espai al màxim».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li