ERC no s’aliarà amb el PDeCAT per fer fora l’alcalde de l’Escala

0
1343

El portaveu de l’antiga CiU buscava complicitats amb republicans, PP i el regidor trànsfuga ex-ICV per presentar la moció


Les campanes que anunciaven una moció de censura a l’Escala per fer fora l’alcalde del PSC Víctor Puga han deixat de sonar amb força. Després que el portaveu del grup municipal del PDeCAT, Robert Bosch, va anunciar que buscava suports per presentar una moció de censura i que comptava amb ERC, els republicans es van afanyar a dir que no estaven pel tema.

En un comunicat, els republicans asseguren que “no hi ha hagut, ni amb el PDeCAT ni amb cap altre grup, cap negociació per tirar endavant una moció de censura per part del grup municipal d’ERC”. D’altra banda, afegeixen: “Lamenten que el PDeCAT utilitzi el nom del nostre grup per obtenir titulars als mitjans.”.

ERC també detalla que una moció de censura implicaria necessàriament els suports dels grups d’ERC, el PDeCAT, el PP i el regidor trànsfuga d’ICV, que actualment governa amb els socialistes. Per ERC, “aquesta combinació resulta impossible”. Tot i això els republicans diuen que segueixen estenent la mà a la resta de grups per treballar conjuntament. Un dels temes més polèmics és el de la reforma de la façana marítima. ERC aposta per buscar suports per aturar les obres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li