ERC demana pacificar l’entorn de les escoles de Vilafant

0
1623

El ple va aprovar per unanimitat l’ordenança per la prevenció i el control dels mosquits, en concret del mosquit tigre


El grup d’ERC a Vilafant va presentar en el darrer ple una proposta per pacificar l’entorn dels centres escolars de la vila. Coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, els republicans van presentar el primer pas del projecte, que preveu pacificar l’entrada i la sortida de l’escola Sol i Vent. Amb alguns canvis de circulació dels carrers es restringiria la circulació als vehicles a un tram de 100 m del carrer Escoles.

ERC sol·licita als serveis tècnics del consistori que «validin la proposta, i que posteriorment l’equip de govern la implementi».

A banda, el ple va aprovar per unanimitat l’ordenança municipal per la prevenció i el control de mosquit, en especial per al mosquit tigre. Un altre punt aprovat va ser la creació de la comissió del Nomenclàtor Vilafant. L’organisme està compost per l’arquitecte municipal, el secretari interventor i un representant de cada grup municipal. L’objectiu és vetllar per les actuals i futures nomenclatures que reben i rebran els carrers i espais urbans.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li