Ensurt i setze famílies desallotjades

0
1045

Hi ha oberta una investigació policial per determinar les causes del foc, que va deixar un ferit lleu per inhalació de fum


 

Incendi, dissabte al migdia, en uns baixos del carrer Dr. Pasteur de Figueres. Concretament, al número 5. El foc va deixar un ferit lleu per inhalació de fum i 16 famílies van ser desallotjades. Aquest dilluns tècnics municipals i bombers inspeccionaven de nou l’edifici per veure’n les afectacions i determinar si els veïns poden tornar a la normalitat.

El foc declarat dissabte es va poder apagar en poc temps, segons fonts municipals. El ferit lleu és el resident del pis on es va produir l’incendi, al qual van traslladar a l’hospital de Figueres. Arran de les flames, les canonades de 16 pisos van quedar afectades perquè el fum i la calor del foc van pujar pel celobert. Això encara va fer més visible i aparatós el succés des de diferents punts de la ciutat.

Just després d’apagar el foc, la Guàrdia Urbana va aconsellar els veïns afectats que, si podien, dormissin a casa d’algun familiar. En cas de no trobar lloc, l’Ajuntament va oferir-los allotjament a l’hotel Travé. Fonts municipals confirmen que hi ha una investigació oberta per esclarir les causes del foc. En principi es tractaria d’un descuit, perquè el resident al pis s’hauria quedat adormit. Els veïns, però, han alertat que hi ha problemes de convivència amb aquesta persona. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li