Enric Cristau, de Calçats Cristau, rep el 5è Premi COACGI

0
1251

President de l’Agrupació Majoristes de Calçat de Catalunya durant deu anys, destaquen les seves marques registrades, especialment EMMA, introduïda arreu del món


 

Enric Cristau, fundador de la distribuïdora de calçats figuerenca que porta el seu nom, ha rebut el Premi COACGI 2020 del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Girona. Aquest guardó reconeix les trajectòries de col·legiats de gran vàlua en els camps empresarial i comercial dins l’àmbit de la demarcació.

Actualment jubilat, Cristau és el col·legiat més antic de la corporació gironina amb més de 67 anys d’adhesió a l’entitat. La manca de recursos el va fer compaginar la feina d’agent comercial en el ram de l’alimentació amb els estudis per cobrir les despeses de la Universitat de Barcelona. Després de col·legiar-se, primer es va dedicar durant dues dècades al citat ram de l’alimentació, on va representar a marques significatives. Després, la seva bona trajectòria el va conduir a la representació i distribució de calçat, on va assolir l’èxit i reconeixement professional més gran. President de l’Agrupació Majoristes de Calçat de Catalunya durant deu anys, destaquen les seves marques registrades, especialment EMMA, introduïda arreu del món.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li