Enllestida la repavimentaciĂł del passeig de l’Escala

0
598

L’actuació s’ha fet per resoldre els desperfectes que les arrels dels pins havien anat ocasionant amb el pas dels anys


El passeig marítim d’Empúries ja ofereix un altra cara respecte a fa 15 dies. I és que han acabat les tasques de repavimentació entre la platja del Portitxol i Sant Martí d’Empúries. L’actuació s’ha fet per resoldre els desperfectes que les arrels dels pins havien anat ocasionant amb el pas dels anys. En aquest sentit, les obres han previst sistemes per minimitzar l’efecte de les arrels al nou paviment. A més, s’ha aprofitat per passar una línia de serveis que permeti oferir-ne de nous i també s’estan instal·lant nous punts d’enllumenat per tal de millorar la il·luminació del passeig en tot el trajecte.
D’altra banda, per després de l’estiu, es preveu una altra actuació a la zona que ha de servir per allargar el passeig entre Sant Martí d’Empúries i el Riuet.

APARCAMENTS. Els aparcaments de l’Era i la Lloba, la concessió dels quals es va acabar aquest any, passen a ser gestionats fins al 2024 per l’empresa Continental, en compensació per la inversió feta als nous parquímetres. El funcionament és des de l’1 de juny fins al 30 de setembre i els caps de setmana i festius entre el 15 d’abril i l’1 de juny, i l’1 d’octubre i el 30 d’octubre, en horari de 8 a 23 h. El preu és d’1,86 €/hora.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li