En marxa les activitats per definir el nou POUM de l’Escala

0
451

El procés participatiu pretén incorporar criteris, valoracions i opinions ciutadanes en el desenvolupament d’un projecte «cabdal que definirà com ha de ser l’Escala dels propers 30 anys»


Aquest mes de setembre , a l’Escala, s’inicien les primeres activitats del programa de participació ciutadana que preveu la redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Aquestes primeres accions inclouen una assemblea pública, una enquesta en línia i tres tallers participatius. El procés participatiu pretén incorporar criteris, valoracions i opinions ciutadanes en el desenvolupament d’un projecte «cabdal que definirà com ha de ser l’Escala dels propers 30 anys».

El tret de sortida d’aquest programa de participació ciutadana el donarà l’Assemblea Participativa que està prevista pel 23 de setembre (Sala Polivalent, 19.30 h), en la qual s’exposarà quins són els treballs que s’estan desenvolupant referents al nou pla general i quines són les accions previstes pel que fa a participació ciutadana. A partir del 24 de setembre, i fins el 28 d’octubre, s’activarà una enquesta en línia a la web del POUM (poum.lescala.cat), on es pot trobar tota la informació que van generant els treballs de redacció del nou POUM, entre ells, tots els estudis de diagnòstic previs. Paral·lelament s’han programat un total de tres tallers participatius temàtics en aquesta fase de definició de criteris i objectius del nou planejament, els quals tractaran sobre l’aspecte social, l’econòmic i l’urbà-territorial. Aquests estan previstos, respectivament, pels dies 14, 21 i 28 d’octubre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li