Empúries es calça les vambes

0
1324

La Marató d’Empúries celebra aquest diumenge la 16a edició en un cap de setmana farcit de propostes


 

La Marató d’Empúries celebra aquest diumenge la seva 16 edició, una prova que encapçalarà un cap de setmana farcit d’altres curses, com ara la Mitja Marató i la prova dels 10 quilòmetres, que arriben enguany a la desena edició. Totes aquestes tres proves es faran al matí, amb sortida i arribada al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries. Paral·lelament, també hi haurà un campionat minimalista i descalcista per a cadascuna d’aquestes distàncies.

PROPOSTES PER DISSABTE. El dissabte 4 de maig, per la seva banda, se celebraran la sisena Marató Infantil i la segona edició de la cursa dels 5 quilòmetres. Un dels canvis, en aquest cas, és que no se sortirà des de davant del MAC-Empúries, sinó que, coincidint amb les activitats del Triumvirat Mediterrani, els corredors iniciaran el recorregut des del centre de l’Escala, a la zona de la Punta. També el dissabte, el periodista i corredor Xavier Bonastre presentarà el seu llibre 100 històries del córrer a l’Alfolí de la Sal (19 h). A més, enguany també es farà la Fira del Corredor, que es realitzarà al pavelló amb la participació de diferents botigues de productes i roba esportiva.

La Marató d’Empúries està organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de l’Escala amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme. Com en les anteriors edicions, es destinarà un euro de cada inscripció a l’Associació Contra el Càncer.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li