Empuriabrava, història d’èxit

0
1865

Prop de 120.000 persones han participat en les més de 150 activitats programades durant el 50è aniversari de la marina residencial


 

Més de 120.000 persones han participat en els més de 150 actes organitzats amb motiu de la celebració del cinquantè aniversari del naixement d’Empuriabrava, que s’ha dut a terme al llarg del 2017. Són les xifres que es van exposar ahir en la presentació del balanç del programa, en la qual l’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, va afirmar que «s’han complert tots els objectius que ens havíem marcat, no només pel reforç de la projecció exterior d’Empuriabrava, sinó sobretot per la participació dels veïns». Aquesta participació es va iniciar amb un procés participatiu en el disseny de la programació i va continuar amb la participació dels veïns i les entitats en els actes del 50è aniversari. A més, ha explicat Güell, «s’han reforçat de manera positiva dos espais d’Empuriabrava que han esdevingut punt de trobada en aquest aniversari: el passeig Marítim i la plaça de les Palmeres al Club Nàutic, en els quals hi ha previstos projectes urbanístics que reforçaran el seu paper de punt de trobada i d’atracció».

El programa de celebració del 50è aniversari d’Empuriabrava ha comptat amb activitats multitudinàries, com el concert de The Original Blues Brothers Band o la cercavila amb Els Comediants, i actes més reduïts, com la taula rodona amb arquitectes sobre la planificació de la marina residencial. La majoria d’activitats s’han centrat en l’àmbit esportiu, festiu, musical i gastronòmic.

Per la seva banda, segons la regidora delegada dels 50 anys, Roser Vitalla, «el balanç és positiu, ja que a part de l’èxit de participació i la projecció que ha significat per la marina, les entitats i els veïns han tingut un paper molt important que s’ha traduït en moltes iniciatives i en especial en la continuïtat d’algunes propostes com ara l’Empuria Tast, l’Empuria Tour, el festival Nàutic Jazz, el concert dels 50 anys i l’Oktoberfest».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li