Empordàlia i la Fundació Arrels uneixen forces per a un Sant Jordi solidari

0
641

Des de la Fundació Arrels, entitat social, impulsen la creació col·lectiva per transformar la mirada cap a les persones que viuen al carrer


Aquest any Empordàlia també celebrarà la Diada de Sant Jordi col·laborant amb la Fundació Arrels, a través de les roses solidàries que els usuaris de la Fundació elaboren als seus tallers. Unes roses imperdibles que van acompanyades d’un punt de llibre, tot fet a mà, i que enguany, a més, tenen un valor afegit, donat que les teles estampades utilitzades per fer les roses han estat dissenyades a partir d’il·lustracions de persones que van viure o viuen al carrer.

OBSEQUI DE SANT JORDI. Des del celler Empordàlia han adquirit diverses roses que entregaran com a regal de Sant Jordi, d’ara fins al 23 d’abril, a tots els clients que comprin a través de la botiga online o per televenda. I, per acabar d’arrodonir la celebració, el dia 23 d’abril també en regalaran als clients que facin les seves compres, presencialment, a les agrobotigues d’Empordàlia a Pau i a Vilajuïga.

EMPODÀLIA I FUNDACIÓ ARRELS. La col·laboració entre l’empresa Empordàlia i la Fundació Arrels va començar pels volts de Nadal de l’any 2020, quan la Fundació es va posar en contacte amb Empordàlia per demanar si era possible rebre algun producte del celler per afegir als lots que estava preparant per vendre i d’aquesta manera obtenir recursos econòmics per als seus projectes. A Empordàlia li va semblar bé la proposta i va entregar ampolles d’oli de Pau del seu celler. Aquest donatiu solidari va tornar a realitzar-se aquest darrer Nadal de 2021, amb el lliurament d’un total de 200 ampolles d’oli de pau de 50 cl en envàs de vidre.


  • Pots consultar l’especial de Sant Jordi, aquí

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li