Elvira Font guanya el concurs de fotografia del Festivalet de Roses 2021

0
679

El jurat, integrat per l’alcalde Joan Plana, el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, un membre del departament de Turisme i un membre del departament de Comunicació, es va reunir el passat 19 de novembre per escollir les 14 fotografies finalistes i proclamar la guanyadora del concurs


 

La posta de sol captada per Elvira Font (usuària d’Instagram anomenada Tornassols), ha estat la fotografia guanyadora del concurs del Festivalet de Roses 2021 i, en conseqüència, rebrà la dotació econòmica de 500 € establerta com a premi. En la present edició, s’han presentat a concurs un total de 754 fotografies.

El concurs fotogràfic del Festivalet té com a temàtica central les postes de sol rosinques. Per participar en el certamen, els usuaris havien de seguir el perfil festivaletderoses a la xarxa social Instagram i compartir les seves fotografies etiquetades amb el hashtag #postadesolroses. El jurat, integrat per l’alcalde Joan Plana, el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, un membre del departament de Turisme i un membre del departament de Comunicació, es va reunir el passat 19 de novembre per escollir les 14 fotografies finalistes i proclamar la guanyadora del concurs.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li