Els veïns del Culubret registren més d’una vintena de talls de llum de més de 3 hores

0
475

Un nou dispositiu contra el frau elèctric ha permès detectar 20 habitatges connectats directament a la xarxa


Nova alarma al Culubret. Els veïns del barri estan farts dels talls de llum constants que pateixen des de fa 11 anys. La situació és recurrent, però en el que portem de mes, s’han intensificat. Des del 3 fins al 12 de març han patit més d’una vintena d’interrupcions en el servei. Algunes d’entre tres i quatre hores però, fins i tot s’han arribat a prolongar set hores. Els afectats, que prefereixen no identificar-se per temor a represàlies, asseguren que no poden viure en aquestes condicions, i alguns han decidit comprar-se un generador per pal·liar els efectes. Apunten directament a Endesa com a «culpable» de la situació. «Nosaltres tenim un contracte firmat amb ells, però no ens donen el servei», lamenten.

També critiquen la posició de l’Ajuntament: «No s’hi vol implicar perquè aquí els té a tots controlats i als quatre veïns que paguem impostos, que ens fotin», diuen els mateixos veïns. Però el regidor de Seguretat, Pere Casellas, reitera que des del Consistori estan treballant per trobar una solució per als veïns afectats, i assegura que és una prioritat». De fet, recordem que el pressupost municipal d’aquest any ja reserva una partida de 60.000 euros per a aquest efecte.

NOU OPERATIU POLICIAL. Precisament dimecres al matí la Guàrdia Urbana, juntament amb Mossos d’Esquadra i tècnics d’Endesa, van portar a terme un altre dispositiu contra el frau elèctric a la zona. Durant la intervenció es van fer 114 inspeccions i es van detectar 20 habitatges que estaven connectats directament a la xarxa.

En aquest cas, les inspeccions es van fer als carrers Major, Joaquim Vayreda, Marià Llavanera, Josep Bonaterra, Francesc Gimeno, Marià Fortuny i Santiago Rossinyol, entre d’altres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li