Els terrats de Castelló agafen protagonisme

0
873

Fins al 25 de setembre es podrà visitar a l’Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries la mostra «Terrats. Trenta mirades d’un espai in(discret)», una exposició comissariada per Pilar Farrés i formada per instantànies de 23 fotògrafs diferents


Fins al 25 de setembre es podrà visitar a l’Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries la mostra «Terrats. Trenta mirades d’un espai in(discret)». Una exposició comissariada per Pilar Farrés i formada per instantànies de 23 fotògrafs diferents que capturen l’essència dels terrats i ofereixen una nova perspectiva sobre el paisatge pròxim i quotidià, alhora que reflexionen sobre el concepte mateix de terrat, convertit en objecte de suggeridores metàfores i jocs visuals. Farrés defineix la mostra com «una reflexió entorn dels terrats, que són un preciós testimoni de la història humana i quotidiana de les cases i dels pobles».

En l’exposició, també hi participen diversos autors i autores que acompanyen les fotografies amb els seus textos inspiradors, que homenatgen aquest espai íntim i compartit alhora, tot evocant records i sensacions, escenaris i trobades.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li