Els records empordanesos de l’artista Josep Ministral

0
2427

Les seves pintures seran les protagonistes de la nova exposició que s’inaugurarà dissabte, 10 d’agost, a les 20 h, a Ca l’Anita de Roses


L’art de Josep Ministral serà el protagonista de la nova exposició que s’inaugurarà dissabte, 10 d’agost, a les 20 h, a Ca l’Anita de Roses. Ministral presenta una mostra que porta per títol Fragments de la memòria, que esdevé una reivindicació del paisatge, de les arrels i de la terra, però també de la pròpia pintura com a materialitat i recerca dels colors i de les formes de la infantesa que ens acompanyen al llarg de la vida. La seva pintura és a primer cop d’ull dolça, acollidora, lluminosa, canviant, musical… però, també, com la nostra terra tramuntanada, profunda, misteriosa, màgica. La col·lecció de Josep Ministral parla d’aquesta relació entre la natura i els nostres records.

CA L’ANITA. La mostra es pot visitar fins al 22 de setembre a Roses. Els horaris d’obertura de la sala durant el mes d’agost són de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 18 a 21 h, i dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 h i de 18 a 21 h. Al setembre de 10 a 13.30 h de dilluns a divendres, i els caps de setmana i festius l’horari serà de 12 a 14 h i de 17 a 20 h.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li