Els quaranta anys del Grup de Teatre de Roses, en una funció

0
822

La companyia ofereix un espectacle escènic a través de la seva història davant d’un teatre municipal gairebé ple


El Grup de Teatre de Roses va celebrar el passat diumenge els seus 40 anys, de la millor manera que saben. Dalt dels escenaris. La formació rossinca va oferir en una sola representació un conglomerat d’històries, amb les quals es recordaven també els components de la formació que han integrat la companyia al llarg d’aquestes quatre dècades. Una proposta que va meravellar el nombrós públic que ocupava gairebé la totalitat de les butaques del Teatre Municipal de Roses.

La presidenta del grup, Teresa Seseras, explica que han sentit «un doble sentiment, de satisfacció i de tristesa, ja que hi havia una part mes emotiva centrada en l’homenatge a dos membres del grup que ens han deixat recentment, i també a tots els altres que ens han deixat al llarg d’aquest 40 anys, però estem contents».

La companyia es reunirà els propers dies per començar a preparar l’obra que s’acostuma a representar cada any, que serà dirigida per Jaume Sastre. Si tot va com està previst, es podrà veure als escenaris a finals de maig o principis de juny.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li