Josep Quintana rep la Medalla de l’Esport de la Generalitat

0
1523

Quintana, qui amb pocs anys ja va entrar al planter del Club Bàsquet Adepaf, va anar cremant etapes amb el club alt-empordanès i va passar per totes les categories de base fins jugar amb els sèniors i, també, amb els veterans


 

La dedicació de tota una vida a l’esport ha tingut, en el cas del figuerenc Josep Quintana, una dolça recompensa. El passat divendres, al Pati de les Magnòlies de la seu de la Generalitat a Girona, l’alt-empordanès va recollir una de les quinze medalles de l’Esport que entrega anualment la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat amb la col·laboració de la Diputació de Girona.

Quintana, qui amb pocs anys ja va entrar al planter del Club Bàsquet Adepaf de Figueres, va anar cremant etapes amb el club alt-empordanès i va passar per totes les categories de base fins jugar amb els sèniors i, també, amb els veterans. Posteriorment, el figuerenc va dirigir la seva carrera cap a les banquetes i va passar a liderar la pissarra del mateix club alt-empordanès, on va exercir de tècnic en diferents categories com ara infantil, júnior femení o junior masculí.

Les Medalles de l’Esport van sorgir l’any 1980, quan la Representació Territorial de l’Esport a Girona va decidir homenatjar aquelles persones que, d’una manera anònima i desinteressada, han treballat o treballen per l’esport local.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li