Els petits gestos també compten

0
773

Particulars i petits negocis donen suport als confinats, al personal sanitari i a treballadors voluntaris


Una de les poques coses bones que està deixant la Covid-19 són les iniciatives solidàries. Algunes, com la confecció de mascaretes, la donació de material de protecció i desinfecció o les aportacions econòmiques per als estudis per lluitar contra el coronavirus, es repeteixen a tot el territori. Però n’hi ha d’altres menys conegudes, i igual d’importants.

ALTRUISME EN FORMA DE JOIA. L’Alba, artesana de la joieria ADhoc, va començar amb un concurs a la xarxa on sortejava una joia entre tots els participants. Aquesta primera proposta demanava a cada participant que etiquetés la persona que trobava a faltar a causa del confinament. Seria aquesta persona etiquetada la que realment rebria la joia si es guanyava el concurs. Una excel·lent manera de fer un regal, al mateix temps que s’envia un missatge d’enyorança. Ara està en marxa el darrer concurs, on es demana que els participants parlin de les seves àvies. El sorteig es farà demà, dia 15, i tindrà doble premi: un anell per al participant i una joia a escollir per a l’àvia.

Endolcint els treballadors. Ahir dilluns, fleques i pastisseries no es van oblidar dels que es troben al peu del canó. La botiga Laura, de Llançà, va fer arribar una mona a l’hospital de Figueres. No van ser els únics, ja que diverses persones de forma individual també van decidir portar dolços per al personal sanitari. El mateix centre va rebre durant la setmana els dibuixos de part de nens i nenes de P5 de l’escola Llagut de Sant Pere Pescador.

Al Port de la Selva, l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil del Port de la Selva continua treballant a peu de carrer de forma altruista per al bé comú. Ells i la Guàrdia Municipal del municipi són els destinataris dels croissants que els regala el flequer, dels cafès que preparen els veïns i de la confitura que reben dels comerços.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li